!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> thedancesings -

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Första träningen!

Idag hade vi våran första träning, det gick riktigt bra faktiskt. 
Kl  4-5 tränade Marcus & Anton till "The boys are back" med hjälp av Lovi & Emma. Lina var även med och tittade på. 
Ni kan se ngr hopp och så på collaget som vi satte ihop från dagens träning. 
Mellan kl kvart över 5 och halv sex droppade resten in. Vi hann lära dom precis det som vi hade planerat och dom var superduktiga. 
Nästa träning blir antagligen på söndag. 

 

Ha det bra/ The Dancesings!


11 blir 12 !

Gårdagen gick riktigt bra, vi har nu fått ett nytt tillskott till dansgruppen. John Hultman heter han. Vi lärde honom det mesta av "A night to remember" dansen eftersom han inte kunde komma på träningen idag. Det gick riktigt bra faktiskt! han var jättelätt lärd!
Idag har vi våran första träning med hela gänget, vi ska ta med kameran så det blir bilder ikväll.
Vi skriver ikväll och berättar hur det gick!

Ha en bra dag/ The Dancesings


11 blir 12?

I lördags blev det specialträning för Anton & Marcus på dansen till "The boys are back". Även Lovi & Emma var med och dansade. Vi blev klara med första versen och ungefär första refrängen. Det är mycket hopp och stunts i den här dansen så vi ska försöka få tag i en gympasal att träna i.


The boys are back!

Idag gjorde Anton & Emma klart det allra sista på "A night to remember" koreografin, det blev jättebra!
Det blev också en specielträning för Alexander eftersom han ska till Romme på onsdag och kan därför inte vara med på våran allra första träning. Synd, men nu kommer han i alla fall inte vara efter.
Ikväll har vi också troligtvid värvat en ny kille till gänget som ska provdansa imorn. Vi hoppas att han vill för det skulle vara jätteroligt med en till kille eftersom vi är så några nu. Han har också bollsinne vilket kommer behövas i låten "Now or never". Ni får hålla tummarna för att vi gör ett bra intryck imorgon så han vill vara med! :D


A night to remember!

Vi återkommer imorgon om hur det gick, ha det bra / The Dancesings! 


RSS 2.0